Jdi na obsah Jdi na menu

Čeština pro cizince

Dle novely zákona č. 326/1999 Sb. je od 1. 1. 2009 nutné k žádosti o povolení k trvalému pobytu doložit Osvědčení o znalosti českého jazyka na úrovni A1. Toto osvědčení je možné získat po úspěšném absolvování kurzu. Rovněž je možné vyzkoušet si tzv. zkoušku nanečisto, přímo u nás ve škole, po dosažení stanovené úrovně. Více informací o zkouškách naleznete na www.cestina-pro-cizince.cz.

 

Kurzy češtiny pro cizince budou otevřeny v lednu 2015. Podrobnější informace budou zveřejněny v prosinci.